cdkatt   

A CDKatt egy CD és DVD adatlemezek, valamint az ezeken található állományok katalogizálását és nyilvántartását segítő program.
Gyors kereső és szűrő segítségével pillanatok alatt megtalálhatja lemezein a keresett állományt, könyvtárat. Adott témakör és állománynév-részlet szerint is végezhet listázást, szűrést.
A program több CD adatbázist is képes kezelni, így különböző adatállományokba teheti tetszőleges típusú lemezeit. A kezelőfelület használata egyszerűen elsajátítható, hasonlatos a Windows™ -ban megszokott intézőhöz. Minden objektumhoz (lemez, mappa, állomány) rendelhető kategória, és tetszőleges megjegyzés is.


 
     

 

 

CDKatt 2.6 Std (alap)

LETÖLTÉS

 

CDKatt 2.6 PRO

LETÖLTÉS

 

Kevés lemez katalogizálásához         Korlátlan lemez kezelés 
   
   
   
 2559 Ft + Áfa
3250 Ft
3300 Ft + Áfa
4190 Ft 

 

MEGVÁSÁRLÁS

 

MEGVÁSÁRLÁS

 

 

 

 

-Az itt közölt ár egy példány regisztrálására (megvásárlására) vonatkozik, több példány rendelésekor Önt kedvezmény illeti meg.

-Frissítést csak akkor áll módunkban értékesíteni, amennyiben már egyszer megvásárolta a frissítés alapjául szolgáló, előző teljes változatot!

 

Ez a program szabadon kipróbálható, de korlátozásokat tartalmaz, a kipróbálási periódus letelte után meg kell vásárolni, vagy el kell távolítani a számítógépről.

A kipróbálható változat korlátozásai a következők:
· 45 napos időkorlátozás
· Figyelmeztető üzenet a program indításakor
· A program bemutató módban 50 lemezt képes rögzíteni